Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Boondocks

Koirahoitola Boondocks huolehtii Pirkanmaan alueella peräti 11 kunnan löytöeläimistä, kissoista mukaan lukien. Boondocksin nettisivuilla luetteloidaan kuvien kera löytöeläimiä, joille voi tarjota uuden kodin. Lisäksi Boondocksille voi ilmoittaa löydetystä lemmikkieläimestä soittamalla päiväsaikaan numeroon 040 515 2750 (mieluiten jos eläin on jo otettu talteen).

Boondocksin “reviiri” kattaa Tampereen, Pirkkalan, Lempäälän, Vesilahden, Kangasalan, Oriveden, Ruoveden, Kurun (Ylöjärvellä), Juupajoen, Mänttä-Vilppulan sekä Pälkäneen.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Boondocksista?

Liisa Sas-Hännikäinen kommentoi 30.12.2016

Suosittelen Boondocksia. Hain sieltä 7 vuotta sitten mustan Hertta-kissani, joka jouduttiin lopettamaan ennen joulua. Aikoinani hoidin sähköpostilla Hertan varauksen ja hain sitten kissan siististä, ystävällisestä eläinkodista. Suosittelen lämpimästi tätä paikkaa. Sain siistin, rauhallisen ja ystävällisen kissan. Tiedot mitä sain, pitivät paikkansa. Vähän tuttua kissanruokaa annettiin mukaan, sai kirjottaa, jos olisi ongelmia. Ennen kissanvarausta kirjoteltiin puolin ja toisin, jotta toiveeni ja kissan toiveet toteutuisivat. Olen hyvin tyytyväinen Boondocksiin.

Kommentoitaessa julkaisua Boondocks sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.