Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Eläinten Hyväksi ry:n löytöeläinkoti

Yhdistyksen eläinkodin (EHY ry:n löytöeläinkoti) puhelinnumero on 044 292 7223 ja sähköpostiosoite on ehy@ehy.fi. Löytöeläinkoti on avoinna etukäteen puhelimitse sovittuna aikana. Jos asia ei ole kiireellinen, on toivottavaa, että se hoidetaan virka-aikaan ma–pe.

Yhdistyksen nettisivuilla luetteloidaan kadonneita ja löytyneitä kissoja ja koiria sekä muita eläimiä, kuten myös kotia vailla olevia lemmikkejä. Yhdistyksen mukaan monesti omistaja on löytynyt muutaman tunnin sisällä eläimen löytymisestä.

Jäseneksi voi liittyä 15€ vuosimaksulla, tai alle 15-vuotias nuorisojäseneksi hintaan 7€ / vuosi.

Kissatalot.info-palvelu ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivujen oikeellisuudesta. Mikäli esimerkiksi kohteen sijainti kartalla, tai muut esittelysivun tiedot vaikuttavat vääriltä, niistä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Eläinten Hyväksi ry:n löytöeläinkodista?

Paula Vaahtera kommentoi 26.10.2012

Hei,tämä ei nyt ole varsinainen kommentti mutta toivon että asiani välittyy näinkin.Tilanteeni on todella ikävä ,minulla on kaksi suloista leikattua tyttökissaa.Toinen heistä on nelivuotias Tiitu tyttö tricolor väritykseltään erittäin rauhallinen ja kiltti.Toinen tytöistä on vanhempi kahdeksanvuotias Ärjy neito,nimi on kyllä harhaanjohtava,tyttö on myöskin erittäin kiltti ja hyvänkipeä,häntä vaan luultiin pentuna pojaksi.Väritykseltään ns.kilpikonnavärinen.Olen erittäin allerginen ja se nyt pahenee koko ajan niin että minun on luovuttava kissoista,en vain toivoisi heidän joutuvan huonolle kohtelulle ja uskon että tarkistatte hieman ennen kuin annatte uuteen paikkaan.Minulla ei myöskään ole sydäntä viedä heitä piikille.Toivon että apu löytyisi teiltä.terveisin Paula

Kommentoitaessa julkaisua Eläinten Hyväksi ry:n löytöeläinkoti sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.