Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Eläinten turvakoti Magenda

Eläinten turvakoti Magenda sijaitsee Jyväskylän ja Äänekosken välimaastossa. Turvakodissa on kissojen lisäksi muitakin pieneläimiä. Magenda pyrkii etsimään uuden kodin kissojen, koirien ja jyrsijöiden lisäksi myös hevosille.

Puhelinnumero on 040 555 8677 sekä sähköpostiosoite pille.veskus@windowslive.com.

Turvakodin toimintaa voi tukea, sillä ruokaa, hiekkaa, makuualustoja, matolääkkeitä ym. tarvitaan. Auttamishaluisia henkilöitä kehotetaan ottamaan yhteyttä.

Kissatalot.info-palvelu ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivujen oikeellisuudesta. Mikäli esimerkiksi kohteen sijainti kartalla, tai muut esittelysivun tiedot vaikuttavat vääriltä, niistä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Eläinten turvakoti Magendasta?

sinikka jurveli ja penntti halttunen kommentoi 08.09.2011

Minä ja minun mieheni haluttais VALKOISTA kissan PENTUA kun ei ole lapsia niin voiskai tälläistä hoitaa olemme pitkään haaveiluut tätäasiaa. MIes sanoo VALKOINEN en tiedä miksi kai sillä on kokemusta enempi kuin minulla.Mutta rakkaan kodin saapi. en tiedä kohdetta

Anna Koivisto kommentoi 02.04.2012

Hei!

Mölli, venäjänsinisen värinen 7v leikattu kolli karkasi Rautpohjassa pe/la välisenä yönä.
Kaulassa ja takajalkojen välissä pieni valkoinen "värivirhe". Mahtaako olla teillä?

Terveisin, Anna Koivisto
050 4010042

Sirpa Manninen kommentoi 12.10.2014

Haluaisin leikatun väriltään ja luonteeltaan vapaan, aikuisen kissan (yli vuoden ikäinen). Työpäiväni on 9 tuntia neljänä päivänä viikossa ja viikonloput vapaat, samoin perjantait. Asun vuokralla kerrostalossa ja lähivuosien aikana olen aikeissa ostaa mummonmökin Keski-Suomesta.

Toivon, että kissa olisi sisäkissa myös minun luonani jatkossakin. Ei haittaa vaikkei ole tottunut valjaisiin.

Olen kissaihminen ollut aina. Lapsuudessani oli aina kissa. Toivon myös sisäsiisteyttä, että kissa osaisi tehdä tarpeensa laatikkoon ja kissanhiekkaan, sillä asun vuokralla. Jos kissa viihtyy valjaissa, voin myös ulkoiluttaa, jos kissa siihen on tottunut entuudestaan. Ei lapsia, joihin tottua, joten tämäkään ei ole vaatimuksena. Kissa tulee samaan asiantuntevaa hoitoa.

Sirpa Manninen srpmanninen@gmail.com

Kirsi Manninen kommentoi 07.01.2015

HEI !!! ILMOITAN KADONNEESTA, MUSTAVALKOISESTA POIKAKISSASTA !!!! LEIKATTU, n. 12v , KILPIRAUHASSAIRAUS, ONTUU AIKA USEIN ETUTASSUAAN !!! PITÄÄ HIEMAN KOHOLLA. KATOSI 18.12.2014 LIEVESTUOREELLA !!!

PU: 040 – 845 8305

Reijo Jokinen kommentoi 13.03.2017

Hei ! Meillä on kaksi teiltä aikoinaan ostettua kissaa toinen valkoinen poikakissa toinen musta tyttökissa kummatkin leikattu, nyt ei ole rokotteet varmaan kaan voimassa.

Olisin lähdossä toukokuussa Aasian vajaaksi kuukaudeksi, Onko teillä mahdollista ottaa hoitoon siksi aikaan ja mitä tulisi mahdollisesti maksamaan ?

Terv. Reijo Jokinen
Kynsivedentie 25
41530 Veneranta
retsij@luukku.com

Essi Puranen kommentoi 14.01.2018

Hei,

tarvitsisin kissalleni hoitopaikkaa 30.1.-16.2.2018. Olisiko teillä tilaa ja paljonko se maksaisi?

Ystävällisin terveisin
Essi Puranen

Kommentoitaessa julkaisua Eläinten turvakoti Magenda sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.