Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Helsingin Kissahotelli

Helsingin Kissahotelli on maksullinen hoitopaikka kissoille. Kissahotellin sähköpostiosoite on helsinginkissahotelli@kolumbus.fi ja puhelinnumero on 041 512 8847. Kissahotelli sijaitsee Helsingin Tapaninkylässä omakotitaloalueella.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Helsingin Kissahotellista?

berat kommentoi 07.03.2014

Moi haluan ostaa kissanpentu onks teille tai on teille tulossa huhtikuussa kissanpentuja?

Kahden kissan omistaja kommentoi 11.11.2014

Meidän kissat ovat viihtyneet Helsingin kissahotellissa jo vuosien ajan (6-8 krt/v). Pidän siitä, että hotellinomistaja suhtautuu hommaan vakavasti ja vaatii mm., että kissojen rokotukset ovat kunnossa. Hyvä ja luotettava paikka. Voin vain suositella!

Mietin vaan kommentoi 08.05.2015

Minä olen joutunut miettimään, että minkälaiset neliötilat kissoille on oikein suositustenmukaiset? Itse järkytin nähtyäni kissoille varatut häkit. Miten voin olettaa, että kissojeni hyvinvointi taataan näin pienissä häkeissä, joista pääsee ulos vain kerran päivässä. Minulla on vilkkaat ja sosiaaliset kissat, jotka ovat tottuneet myös vapaaseen tilaan leikkiessään, mutta miten leikkiä, jos häkin lattiapinta-ala on kutakuinkin 1 metri x 1 metri (ei paljoakaan isompi). Hyvä, että rokotustiedot kysyvät, mutta mieltäni painaa se, että vapaasti liikkumaan sisätiloissa tottuneet kissat suljetaan pienehköön häkkiin.

susanna parkkonen kommentoi 08.08.2015

Hei, Eemeli kissamme kuoli 16 vuotiaana. Tuotu aikoinaan HESY:stä. Haluaisimme uuden kissan. Ei tarvitse olla pentu, oikeastaan mielellämme otamme vanhemman, niin kuin Eemelikin oli. Asumme omakotitalossa ja edellinen kissa oli vapaana. Eli uusi olisi myös. Ottakaa yhteyttä susanna parkkonen 050-377 5601

Kim kommentoi 23.02.2016

Tarvitsen uuden kodin. Olen 9 v tyttö kissa ja leikattu. Viihdyn myös ulkona. Väritykseltäni olen juovikas, ruskea, valkoinen, musta. Pikaista yhteydenottoa vailla. Joudumme muuten viemään piikille.

Kommentoitaessa julkaisua Helsingin Kissahotelli sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.