Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry

Forssan alueella toimipaikkaansa pitävän Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry:n puhelinnumero on 0400 945 840 (päivystysnumero). Päivystävän eläinlääkärin puhelinnumero on 03 419 123 00. Vähemmän kiireellisissä asioissa voi olla yhteydessä sähköpostitse: jokioisten.elainsuojeluyhdistys@gmail.com. Toiminta-alueina ovat Jokioinen, Forssa, Tammela ja Humppila. Löytöeläinkotina tällä seudulla toimii Tuulenpesä. Se on yksityisen henkilön pitämä paikka Jokioisten Kiipulla.

Kissatalot.info-palvelu ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivujen oikeellisuudesta. Mikäli esimerkiksi kohteen sijainti kartalla, tai muut esittelysivun tiedot vaikuttavat vääriltä, niistä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Jokioisten Eläinsuojeluyhdistyksestä?

. kommentoi 30.12.2011

on nettisivut

Petri kommentoi 31.12.2011

Ei ole löytynyt. Voitko ilmoittaa osoitteen jos tiedät sen?

jako lepälä kommentoi 08.05.2013

hei täässä kartano katulla toi maari haakala se asua josa tietä vain se nimen se hakaile koira ja kituta sitä se asu josa sina kartanokatula muta en tietä ole kulu se pahapitele koiraa ei muta tääs

Kommentoitaessa julkaisua Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.