Kissatalot — Kissatalot ja kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Kennel Juno-Juhekinin löytöeläinkoti

Tämä kissatalo, löytöeläintalo tai muu hoitopaikka on lopettanut toimintansa tai muuttanut uuteen osoitteeseen. Kohteen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat ja kävijät voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon kohteen Kennel Juno-Juhekinin löytöeläinkoti toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi keskiviikkona 19. päivä maaliskuuta 2014.)

Kennel Juno-Juhekinin löytöeläinkodissa huolehditaan löytöeläimistä, kuten koirista ja kissoista. Kissojen luovutushinta on 10 euroa / hoitovuorokausi. Puhelinnumero on (08) 547 2887, matkapuhelimen numero 0400 964 685 ja sähköpostiosoite on jussi.nummiola@gmail.com. Nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.juno-juhekin.net.

Löytöeläinten vastaanotto kennelissä päättyi 31.12.2013. Sen jälkeen löytöeläimet on syytä toimittaa Oulun Eläinkotiin.

Kissatalot.info-palvelu ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivujen oikeellisuudesta. Mikäli esimerkiksi kohteen sijainti kartalla, tai muut esittelysivun tiedot vaikuttavat vääriltä, niistä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Kennel Juno-Juhekinin löytöeläinkodista?

Kommentoitaessa julkaisua Kennel Juno-Juhekinin löytöeläinkoti sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info ©
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.