Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Kissahoitola Beatrax Oy

Beatrax Oy pitää kissahoitolaa Lohjan Saukkolassa. Hoitopalveluita tarjotaan kaikenlaisille kissoille, ja hoitola ottaa vastaan myös lähialueen löytökissoja yhteistyössä Kennelhoitola Fallenhaussin kanssa. Löytökissat toimitetaan Fallenhaussiin. Kissahoitolan puhelinnumero on 050 444 1272 ja sähköpostiosoite peetu2@hotmail.com.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Kissahoitola Beatraxista?

petri kommentoi 12.02.2015

Kissahoitola avaa ovensa pe 13.2.2015
Terve tuloa.

Leena-Maija Laaksonen kommentoi 07.10.2015

Hei!
Meidän pihalla Mettulantiellä on nyt hetken pyörinyt valko-oranssi kissa syömässä kompostissamme. Naapurit eivät tunnista kenenkään omaksi, eikä Facebookin jaoista ole ollut apua. Jaettu myös LESYn sivuilla, tosin huono kuva. Ei päästä lähelle, mutta näyttäisi olevan tappelun jälkiä. Mitähän tämän kaverin kanssa voisi tehdä? LUULTAVASTI oma kissamme 6 kk tulee ulkoillessa toimeen, koska omallamme ei tappelun jälkiä ole.

Roosa kommentoi 28.05.2024

Hei, teillä on nyt väärä numero tällä sivustalla. Numero johtaa meidän baarin numeroon. Voisitteko ystävällisesti korjata tämän?

Kommentoitaessa julkaisua Kissahoitola Beatrax Oy sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.