Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Kissakoti Kattila

Hämeenlinnassa sijaitseva Kissakoti Kattila (Hämeenlinnan Kissojen Ystävät ry:n löytöeläinkoti) toimii Vanajantie 10:ssä. Kissakodin puhelinnumero on 050 432 2179 ja päivystysnumero on 050 432 2163. Sähköpostiosoite on kissakotikattila@gmail.com. Kattila on avoinna arkisin kello 10–15. Jos tulet kauempaa vierailemaan, on syytä etukäteen varmistaa ettei aukioloajoissa ole poikkeuksia. Kattilalla on omat Facebook-sivut. Huomioitavaa: kyselyt Kattilan kissoista tulee tehdä puhelimitse arkisin tai mieluummin käymällä paikan päällä.

Ajankohtaista: Kattila on avoinna työvoimapulan vuoksi toistaiseksi vain torstaista sunnuntaihin. Puhelimitse palvelua on saatavilla joka päivä kello 12–15.

Kissatalot.info-palvelu ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivujen oikeellisuudesta. Mikäli esimerkiksi kohteen sijainti kartalla, tai muut esittelysivun tiedot vaikuttavat vääriltä, niistä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Kissakoti Kattilasta?

Aino-Mari Kämppi kommentoi 14.06.2013

Kissakodin sisäänkäyntiä ei ole enää merkittynä kissakodin kyltillä, kuten se noin 14 vuotta sitten hakiessani kisuliinin sieltä oli… Jos sisäänkäynti olisi paremmin merkitty, siellä olisi helpompaa käydä esim. toimittamassa lahjoituksena kissan petitarvetta jne…

Kyllikki kommentoi 02.10.2014

Hei.
Otatteko vastaan lahjoituksena minulle kertynyttä sekalaista kirppis tavaraa laidasta laitaa, voiko ne tuoda suoraan sinne teille ?
Kiitos jos ehditte vastata.

Katja (Kattilan vapaaehtoinen) kommentoi 10.10.2014

Hei Kyllikki
ilmanmuuta otamme vastaan ja voi tuoda suoraan talolle :)

Kiitos sinulle jo etukäteen!

Kommentoitaessa julkaisua Kissakoti Kattila sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.