Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Koiratarha Kulkuri

Koiratarha Kulkuri tarjoaa kodin löytöeläimille. Kulkurin sähköpostiosoite on koiratarha_kulkuri@hotmail.com ja puhelinnumero on 040 834 2222. Löytöeläimet tulevat tarhalle Vaasan, Mustasaaren, Maalahden, Vöyrin ja Vähäkyrön kuntien alueilta. Nettisivujen osoite on www.koiratarhakulkuri.com.

Kissatalot.info-palvelu ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivujen oikeellisuudesta. Mikäli esimerkiksi kohteen sijainti kartalla, tai muut esittelysivun tiedot vaikuttavat vääriltä, niistä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Koiratarha Kulkurista?

Kumpula, Liisa kommentoi 23.12.2014

Hei !
En löytänyt mutakaan kohtaa. Mulla olis korkealaatusta Golden Eagle ruokaa n. 12 kg. Oli väärä merkki, 10v. koirani ei syö, enkä halua palauttaa, vaan lahjoittaa Kulkurille. Ongelma on, että minulla e ole autoa ?
Terv. Liisa Kumpula

Kommentoitaessa julkaisua Koiratarha Kulkuri sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.