Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Kotkan Seudun Eläinsuojeluyhdistys

Kotkan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen puhelinnumero on 040 753 6249 ja sähköpostiosoite postia.kesylle@kesy.org. Eläinsuojeluneuvoja Marju Honkasen puhelinnumero on 040 569 1879.

Kotkan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksellä on kotia vailla kissoja, joskus myös koiria ja muita eläimiä. Kaikki aikuiset kissat on leikattu, madotettu ja rokotettu. Niistä peritään 70€ luovutusmaksu. Kissan saa kahden viikon koeajalle. Kissoja voi kysellä numerosta 040 753 6249.

Nettisivujen lisäksi eläinsuojeluyhdistyksellä on omat Facebook-sivut.

Alla näkyvä karttakuva viittaa yhdistyksen löytöeläintalo Kuppilan osoitteeseen Pyhtäällä. Löytöeläintalon puhelinnumero on 050 305 4496 (arkisin klo 10–18, viikonloppuisin ja pyhinä klo 10–16).

Kissatalot.info-palvelu ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivujen oikeellisuudesta. Mikäli esimerkiksi kohteen sijainti kartalla, tai muut esittelysivun tiedot vaikuttavat vääriltä, niistä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Kotkan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksestä?

Tommi Hartikainen kommentoi 27.08.2011

Kadonnut musta Vili kissa mahdolliset yhteyden otot puh.nro:oon 046-5401640 Kiitos!

Tupu Sireni kommentoi 05.01.2015

Hei <3
opiskelen kokemäellä eläintenhoitajaksi. Olisin kiinostunut tulemaan teille tekemään työharjoittelun 10 vk. alkaen 26.1.2015. minut tavoittaa nrosta 040-5935288. kiitos, yhteyden ottoa odottaen :)

Saku Salovaara kommentoi 14.03.2016

Hei.. Etsisin kissanpentua itselleni ja toiselle kissalleni ystävää ja leikki toveria.. itselläni on kuusivuotias maatias kissa narttu kissa ja nyt olisin valmis ottamaan sille uuden ystävän ja nartun tietenkin… en tiedä löytyykö teiltä mutta uskon että tiedätte mistä voisin löytää… Eli hakusessa olisi narttu kissanpentu saa olla hiukan yli luovutus ikäinen Mutta mielellään luovutus iässä oleva.. Tällä minun vanhemmalla kissalla on herännyt jotkin äidin vaistot vaikka se on leikattu ja rokotettu niin jos kissa löytiysi niin saisi ainakin hyvän kodin ja missi olisi hyvä opettamaan sitä käymään vessassa ja paljon muuta… Mutta jos löytyy joku kissan pentu minulle saa soittaa milloin vaan ja s postiakin voi laittaa… Onko mitään käsitystä siintä mitä kossanpentu tulisi maksamaan kun rotu kissaahan en etsi… Tässä vielä numeronk.. 0456021541 ja jos en vastaa laittakaa viestiä niin soitan takaisin heti kun pysyn Ystävällisin terveisin Saku Salovaara

sirpa gynther kommentoi 16.05.2016

Äitini kuoltua upea Emppu-katti,8v olisi edelleenkin loppuelämän kotia vailla.Empussa on norjalaista metsäkissää,upea,tuuhea turkkinen.Harmaa/valk ja hiukka mustaa.Emppu tottunut olemaan sisäkissana ja ainoastaan äitini seurassa.Vaikea sanoa miten tulisi toisten eläinten kanssa juttuun,oma koirani pelkää sitä =D ja ei ole tottunut lapsiin,mieluiten siis sellaiseen kotiin jollekin yksinäiselle tms….kuvia saa puhelimella tai sp:llä.Asialla olisi kiire ettei tarvitse piikille viedä.ps.kissa on Karhuvuoressa/kotka

Minna kommentoi 05.01.2018

Hei. Etsisin kissaa itselle, joka ei pelkäisi lapsia. Asun alle 2v pojan kanssa. Kissan luonne olisi minulle myös tärkeä, ei liian arkaa, tms. Suositteluita” mahdollisesti tietävemmiltä tahoilta. En etsi rotukissaa.
Onko kotka/karhula/Hamina alueella mitään mistä voisi löytyä;?
Yhteydenotot ovat tervetulleita. Numeroni 0445252057

Allu kommentoi 27.06.2018

Olisi tollainen 3 vuotias musta maatiais kolli leikattu, uutta kotia vailla…erittäin ihmisrakas..itselläni ei riitä työkiireitten takia kissalle aikaa enään..kissa sijaitsee kotkassa!

Janne Ahonen kommentoi 12.07.2018

Kadonnut jördis tyttö kissa metsäkulmalla arka.

Kommentoitaessa julkaisua Kotkan Seudun Eläinsuojeluyhdistys sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.