Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Kuopion kaupungin löytöeläinsuoja

Kuopion kaupungin löytöeläinsuojassa on sijoituspaikka myös kissoille. Löytöeläinsuojan sähköpostiosoite on talli@savisaari.com. Puhelinnumero on 0400 564 662. Löytöeläinsuoja sijaitsee Kuopion Savisaaressa Niuvantien varrella. Tarkkaa käyntiosoitetta ei ole tiedossa. Löytöeläimiä otetaan vastaan ja luovutetaan omistajille joka päivä kello 8–18 — mutta tuonti- tai hakuaika on sovittava suojanhoitajan kanssa ensin puhelimitse.

On syytä huomioida, että tähän pieneläinsuojaan tuodaan Kuopion kaupungin alueelta löydetyt eläimet, mutta Nilsiän eläimet viedään Siilinjärven eläinsuojaan (Paavo Pitkäselle, Halunaan). Piskis ry ei ole löytöeläinsuojan virallinen edustaja.

Kissatalot.info-palvelu ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivujen oikeellisuudesta. Mikäli esimerkiksi kohteen sijainti kartalla, tai muut esittelysivun tiedot vaikuttavat vääriltä, niistä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Kuopion kaupungin löytöeläinsuojasta?

miloviperi kommentoi 02.05.2015

Joosiilijärvi

Iman Zarei kommentoi 12.10.2018

Hi there,

My name is Iman and my family and I moved to Finland recently. We used to be volunteers at a dog shelter back in the US. I was wondering if it is allowed that we could go to your shelter to visit and hang out with the animals?

Please let me know if that is possible.

Many thanks!
Iman

Pete kommentoi 12.10.2018

Iman, I think you should write directly to their email address. :-] I found it from Facebook, it’s this: talli@savisaari.com

Kommentoitaessa julkaisua Kuopion kaupungin löytöeläinsuoja sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.