Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Lappeenrannan seudun eläinsuojeluyhdistys

Lappeenrannan seudun eläinsuojeluyhdistys on aloittanut toimintansa vuonna 1970. Yhdistyksen kotipaikka on Lappeenranta ja yhdistys on Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:n jäsen. Yhdistyksen toimialueeseen kuuluu Lappeenranta lähikuntineen.

Eläinsuojeluyhdistyksen tarkoituksena on edistää eläinsuojelua ja suojella eläimiä parhaalla mahdollisella tavalla kärsimykseltä, kivulta ja tuskalta sekä edistää eläinten hyvinvointia ja hyvää kohtelua.

Kaikki uutta kotia etsivät eläimet lisätään mahdollisimman pian sivuille http://lappeenranta.sey.fi/kotiaetsivat. Mikäli olet kiinnostunut jostain kotia etsivästä, ota yhteys suoraan Pesään ja sovi tapaaminen. Eläinkoti Pesän puhelinnumero on 0400 183 118. Sähköpostiosoite on lsey.elainkotipesa@gmail.com.

Ajankohtaista

Eläinkoti Pesän remontti on ohi ja avajaisia vietetään 16.7. kello 10–14 osoitteessa Soskuankatu 2, Lappeenranta.

Eläinkoti ottaa vastaan lahjoituksia, kuten kissanruokaa ja -hiekkaa, sekä myyntikuntoisia eläinten tavaroita (esim. valjaita, ruokakuppeja). Puhelinnumero on 0400 183 118.

Eläinkoti Pesän hinnasto:

Kissatalot.info-palvelu ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivujen oikeellisuudesta. Mikäli esimerkiksi kohteen sijainti kartalla, tai muut esittelysivun tiedot vaikuttavat vääriltä, niistä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Lappeenrannan seudun eläinsuojeluyhdistyksestä?

Kommentoitaessa julkaisua Lappeenrannan seudun eläinsuojeluyhdistys sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.