Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Lemmikkihotelli (Lapuan Koiratarha)

Lapuan Koiratarhana aikaisemmin tunnettu hoitopaikka Lemmikkihotelli noutaa myös kiinniotetut irtoeläimet Lapuan alueella. Irtoeläimiä säilytetään 15 vuorokautta.
Ellei omistajaa löydy, eläimille etsitään uudet kodit. Lemmikkihotellin sähköpostiosoite on info@lemmikkihotelli.fi ja puhelinnumero on 050 343 4080 (irtoeläinpäivystys kello 7–21 välisenä aikana). Nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.koiratarha.fi.

Kissatalot.info-palvelu ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivujen oikeellisuudesta. Mikäli esimerkiksi kohteen sijainti kartalla, tai muut esittelysivun tiedot vaikuttavat vääriltä, niistä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Lemmikkihotellista?

anette kujala kommentoi 08.02.2012

heippa,oisin kysynyt että otatekko kissaa vastaan kun meillä on kaksi vuotias tyttö kissa ,elli(tosi sulonen ja ihana)sisäsiisti tulee toimeen toisten kissojen ja koirien kanssa.emme voi pitää sitä kun meidän 14 vuotias poika kissa käy sen päälle koko ajan ja haluan sille toisen kodin!!!me asutaan kauhavalla ja me voidaan tuua sen sinne jos onnistuu(toivottavasti)että se ei kärsis enää…ystävällisin terveisin ANETTE KUJALA mun puhnumero on:044-9502092.kiitti etukäteen=)

Kommentoitaessa julkaisua Lemmikkihotelli (Lapuan Koiratarha) sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.