Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Lemmikkieläinhoitola Kieppi

Tämä kissatalo, löytöeläintalo tai muu hoitopaikka on lopettanut toimintansa tai muuttanut uuteen osoitteeseen. Kohteen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat ja kävijät voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon kohteen Lemmikkieläinhoitola Kieppi toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi tiistaina 19. päivä tammikuuta 2021.)

Lisätty 18.1.2021: Lemmikkieläinhoitola Kiepin nettisivut eikä sähköpostiosoite ole enää toiminnassa. Mikäli Kieppi on lopettanut toimintansa, löytyy Rovaniemeltä Lapin Lemmikki -lemmikkieläinhoitola.

Lemmikkieläinhoitola Kieppi sijaitsee Rovaniemellä. Kadonneiden lemmikkieläinten asioita voi kysellä hoitolan aukioloaikoina Nina Rissaselta puhelimitse numerosta 040 715 1793. Hoitola on avoinna joka päivä 8–20.

Kissatalot.info-palvelu ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivujen oikeellisuudesta. Mikäli esimerkiksi kohteen sijainti kartalla, tai muut esittelysivun tiedot vaikuttavat vääriltä, niistä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Lemmikkieläinhoitola Kiepistä?

Pertti Pallari kommentoi 19.01.2021

Minulla äiti kuoli ja isä nyt toivoisi kissaa, mielummin pentua tai kerrostalossa asunutta kaveriksi.
Eläintenpito ei ole ongelma on ollu maatila aikanaan.

Olisko teillä tai vihjeitä mistä sais?

T. Pertti

Pete kommentoi 19.01.2021

Ehkä Eläinhoitola Käpälärinne voi auttaa kissan löytämisessä. Käpälärinteellä on omat Facebook-sivut ja sen puhelinnumero on 045 220 0271.

Kommentoitaessa julkaisua Lemmikkieläinhoitola Kieppi sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.