Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Löytöeläintalo Nooan Arkki

Kotkassa toimivan Löytöeläintalo Nooan Arkin puhelinnumero on 040 569 1879 ja sähköpostiosoite on mallu.honkanen@kymp.net.

Kissatalot.info-palvelu ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivujen oikeellisuudesta. Mikäli esimerkiksi kohteen sijainti kartalla, tai muut esittelysivun tiedot vaikuttavat vääriltä, niistä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Löytöeläintalo Nooan Arkista?

Heikki Maijala kommentoi 05.03.2017

Olemme hakeneet teiltä jo monta kissaaa, nyt kun jos taas keväällä tulemme käymään Anjalassa jossa meillä on (vaarin/mummonmökki) Niin olis saatava Ville kissalle kaveri edellisen kuoltua, teiltä varmaankin löytyy kissoja, pieniä koiria ei varmaankaan ole, eikö kissoista olis kuvia josta (Ville) voisi valkata mieluisimman näköisen kaverin itselleen.

Kommentoitaessa julkaisua Löytöeläintalo Nooan Arkki sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.