Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Mikkelin eläinsuojeluyhdistys ry

Mikkelin eläinsuojeluyhdistyksen sähköpostiosoite on mikkelinesy@gmail.com ja puhelinpäivystyksen numero on 050 547 9054. Puhelimeen vastataan arkisin kello 8–14 ja 17–21 sekä viikonloppuisin 8–18. Yhdistyksellä on kotia vailla oleville eläimille, kuten kissoille ja koirille, löytöeläintalo. Yhdistys rakentaa uutta eläintaloa Käpälämäki 2 -projektin nimellä. Löytöeläintalolla on henkilökuntaa paikalla joka päivä kello 8–14 sekä 18–20.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Mikkelin eläinsuojeluyhdistyksestä?

Sirpa Sumusalmi kommentoi 07.08.2013

Minun tietojeni mukaan kissoja ei saa pitää vapaana joten miksi ei Suonsaaren vapaana juoksentelevia kissoja kukaan saa kuriin?Tekevät tarpeensa lasten hiekkalaatikolle ja tulevat vieraisiin pihoihin.Meilläkin on kissa joka ulkoilee narussa takapihallamme joka on aidattu ja silti on kissat välillä tulleet tappelemaan meidän kissan kanssa.Mirja Arokallio on nimeltään henkilö joka omistaa useampia kissoja ja muutama on entisten asukkaiden jättämiä kissojakin.Kyseessä oleva naishenkilö väittää eitteivät kissat ole hanen ja hän vahtii niitä kissojen ollessa ulkona mutta jokainen tietää sellaisen vahtimisen olevan mahdotonta.Kissoja vastaan minulla ei ole mitään mutta jos kissat käyttää samaa hiekkalöaatikkoa kuin lapset on se mielestäni väärin ja ällöttävääkin.Minuun voi ottaa yhteyttä mutta suosittelisin ottamaan yhteyttä Mirja Arokallioon.Kuuluuko kissojen juosta vapaana vai voiko eläinsuojelu mitenkään puuttua asiaan?

Kommentoitaessa julkaisua Mikkelin eläinsuojeluyhdistys ry sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.