Kissatalot — Kissatalot ja kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Oulun seudun eläinsuojeluyhdistys

Oulun seudun eläinsuojeluyhdistys etsii huostaan otettaville ym. sosiaalitapauksille (erityisesti kissoille ja koirille) eläinrakkaita sijoituskoteja Oulun seudulta.

Puhelinnumero on 040 763 7565 ja sähköpostiosoite on info@oulunesy.net.

Puhelinpäivystys on arkisin kello 10–12.

Kissatalot.info-palvelu ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivujen oikeellisuudesta. Mikäli esimerkiksi kohteen sijainti kartalla, tai muut esittelysivun tiedot vaikuttavat vääriltä, niistä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Oulun seudun eläinsuojeluyhdistyksestä?

sinikka jurveli ja penntti halttunen kommentoi 15.09.2011

Minua vähän ihmetyttää teidän laskute miksi pitää tulla kahdella laskulla ja ei eritellä mitään mitä on tehty ja mitä on laitettu ruoka ja vesi kyllä pitää eritellä laskuun kun kissa ei ole kauan ollut teillä HALUAN SELITYKSEN TÄHÄN LASKUIHIN
LASSE kissan hoitokulut 1lasku 27,96
LASSE kissan hoitokulut 2 lasku 118,56 EN YMMÄRRÄ TÄLLÄISTÄ KUN KISSA ON PERHEESTÄ TUOTU POIS! JA LASKU ON NÄIN KAUHEA? sinikka.jurvelin@pp.sonera.net

Kommentoitaessa julkaisua Oulun seudun eläinsuojeluyhdistys sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info ©
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.