Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Pietarsaarenseudun eläintenystävät ry.

Pietarsaarenseudun eläintenystävät ry.:n sähköpostiosoite on psey@jippii.fi ja puhelinnumero on 723 4937 / Eliisa Yliaho.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Pietarsaarenseudun eläintenystävistä?

irja pitkonen kommentoi 13.05.2014

Miksi tulee vain mainoksia….. ?? sivut pimeinä, eikä haluttua hakutulosta<<<<<<<<<+

Seppo Soininen kommentoi 21.09.2017

Olen 64v eläkeläinen, eläinystävä. Kaikki eläimet eivät ole minun ystäviä. Asia on niin että Edsevön rivitaloasunnossani on paljon hiiriä. Olen päättänyt hankkia kissan. Jotta voisin saada siitä kaverin, tulisi se olla pentu, alle 6 kk. Poikakissa, leikattu jne. Voin tarjota hyvät elinraamit. Olen kauan sitten ollut kissa- sekä koiraomistaja. En ikinä jättäisi lemmikkiä heitteille. Olen joutunut luopumaan koirasta kun silloin vauvana poikani oli hyvin alleginen ja sydänsairas. Minulla on ystäväpiiri joka voi hoitaa lemmikkiäni jos jostain syystä joudun olemaan poissa kotoa.

Kommentoitaessa julkaisua Pietarsaarenseudun eläintenystävät ry. sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.