Kissatalot — Kissatalot ja kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Raahenseudun Eläinsuojeluyhdistys

Raahenseudun Eläinsuojeluyhdistys ylläpitää löytöeläinkotia osoitteessa Ouluntie 11. Kodissa on kissojen lisäksi muita löytöeläimiä. Löytöeläinkodin puhelinnumero on 0440 737 979 ja sähköpostiosoite on raahenseudunesy@gmail.com.

Kissatalot.info-palvelu ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivujen oikeellisuudesta. Mikäli esimerkiksi kohteen sijainti kartalla, tai muut esittelysivun tiedot vaikuttavat vääriltä, niistä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Raahenseudun Eläinsuojeluyhdistyksestä?

Satu kommentoi 01.11.2010

Hei.
Kävin täällä sivuillanne ja jäin kaipaamaan yhden oleellisen Raahen linkin toimivuutta… eli http://www.raahenseudunesy.net. Näytölle tulee nyt vain ilmoitus ‘It works’.
No eipä wörki…

Sain myös spostikiertokirjeenä runon kesäksi otettujen kissojen syksyn kurjuudesta puhuttelevasti laitettuna ‘Maan korvessa kulkevi’ mittaan. Todella upea ja koskettava!! Saisikohan tuota tekstiä käyttää netissä? Siis suomenkielisillä sivuilla ja myös sähköpostijakeluna? Jos ja kun kirjoittajan nimi (Päivi Takkunen) näkyy.

Voimia ja lämpöä kaikille taivasalla kulkeville..!
satu

Elle-Maarit Ylilokka kommentoi 11.11.2010

HEI!

Yhdistyksemme sivut ovat muuttaneet osoitteeseen: www.raahenseudunesy.suntuubi.com

“Maan korvessa kulkevi” runon on kirjoittanut tiedottajamme Päivi Takkunen (resytied@gmail.com), kysäseppä häneltä mielipide kirjoituksen levitykseen… ;)

Elle-Maarit Ylilokka kommentoi 11.11.2010

“En pystynyt vastaamaan suoraan Sadulle??
Mutta Elle, voit välittää sanan, että runoa/virttä saa käyttää tiedoin:
Päivi Takkunen 2010
(Raahenseudun Esy Tiedottaja)

terv. Päivi”

Päiviltä tänään saatu maili

Kommentoitaessa julkaisua Raahenseudun Eläinsuojeluyhdistys sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info ©
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.