Kissatalot — Kissatalot ja kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Susirajan Eläinkotiyhdistys ry

Yhdistyksen tarkoitus on sijoittaa kodittomia ja viranomaisten kautta tulleita eläimiä sijaiskoteihin sekä etsiä niille pysyviä koteja Pohjois-Karjalan alueella. Kissojen asioita hoitaa Hanne Ihanus puhelimitse numerossa 044 298 8607. Sähköpostiosoite on info.susiraja@gmail.com.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Susirajan Eläinkotiyhdistyksestä?

cami rehor kommentoi 30.06.2012

moikka!
mulla on vaikea tilanne,olen odottamassa vauvaa,ja omistan 3 kissaa.yksi on pentu minkä aion pitää,mutta leevi ja viivi ovat 9-11vuotiaita,ja heistä on vauvan ja asumisongelmien yms pitovaikeuksien kautta pakko luopua.en ole löytänyt heille kotia mistään kun ovat niin vanhoja,mutta elinaikaa viel olisi.onko teidän mahdollista ottaa leevi ja viivi??olen muuttamassa ensi viikolla varkauteen joensuusta ja en voi ottaa heitä mukaan.soittaisitteko minulle!!
cami 0465671414
asun rantakylässä.

Kommentoitaessa julkaisua Susirajan Eläinkotiyhdistys ry sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info ©
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.