Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Turun Eläinsuojeluyhdistys

Turussa ja sen lähialueilla toimiva Turun Eläinsuojeluyhdistys (Åbo Djurskyddsförening) sijaitsee Metsämäen suunnalla. Eläinhoitola on avoinna arkisin kello 8–18 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin, kuten myös juhlapyhinä, avoinna 8–17.

Turussa toimii myös Turun kaupungin eläinhoitola.

Kiireellisissä eläinsuojeluasioissa on syytä ottaa yhteys poliisiin (112).

Adoptioasioissa on varattava aika etukäteen.

Kissatalot.info-palvelu ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivujen oikeellisuudesta. Mikäli esimerkiksi kohteen sijainti kartalla, tai muut esittelysivun tiedot vaikuttavat vääriltä, niistä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Turun Eläinsuojeluyhdistyksestä?

Ruth Mård kommentoi 01.08.2011

Kiitän Heidiä ja muita henkilöitä, jotka teette arvokasta työtä eläinten hyväksi. Muutamia vuosia sitten sain sieltä hoitolasta ihanan, saksanpaimenen Roosan, joka on tavattoman viisas ja oppivainen koira. En mistään hinnasta luopuisi rakkaasta koirastani, se on tuonut niin paljon iloa elämääni. Onnea uusien tilojen saamisesta, se tuli aivan oikeaan aikaan, eläinten hyväksi. Terveisin: Ruth Mård

Sami Laiho & Mari Takala kommentoi 15.05.2016

Hei.
Etsimme kissanpentua hyvään kotiin jossa asustaa meidän lisäksi kaksi uros kissaa, toinen 3v. leikattu ja toinen reilu vuoden ikäinen ( vielä ) leikkaamaton. Tulevat hyvin toimeen keskenään sekä hyväksyvät uudet kissat ( olleet hoidossa kodissa jossa on muita kissoja )

anneli aro-heinilä kommentoi 21.08.2017

mielestäni olen sitä mieltä että eläimet kannata adoptoita eläinhoitolasta koska siellä ovat eläimet luovutuskunnossa

Kommentoitaessa julkaisua Turun Eläinsuojeluyhdistys sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.