Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Turun kaupungin eläinhoitola

Turun kaupungin eläinhoitolan puhelinnumero on 050 554 6394. Eläinhoitola vastaa kunnan lakisääteisistä velvoitteista — vastaanottaa ja hoitaa löytöeläimet.

Eläinhoitolan asiakaspalvelu on avoinna ma–pe kello 8–18 ja viikonloppuisin ja juhlapyhinä kello 8–17.

Omistaja saa lemmikkieläimensä takaisin maksettuaan hoitomaksun, joka on kissoilta 13,6€ / päivä, koirilta 20,4€ / päivä ja muilta pieneläimiltä 10,2€ / päivä. Mikäli lemmikkiä ei noudeta hoitolasta 15 vuorokauden sisällä, se voidaan luovuttaa uudelle omistajalle tai lopettaa.

Kissatalot.info-palvelu ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivujen oikeellisuudesta. Mikäli esimerkiksi kohteen sijainti kartalla, tai muut esittelysivun tiedot vaikuttavat vääriltä, niistä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Kommentoitaessa julkaisua Turun kaupungin eläinhoitola sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.