Kissatalot — Kissatalot ja kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Ylivieskan seudun Eläinsuojeluyhdistys

Tämä kissatalo, löytöeläintalo tai muu hoitopaikka on lopettanut toimintansa tai muuttanut uuteen osoitteeseen. Kohteen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat ja kävijät voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon kohteen Ylivieskan seudun Eläinsuojeluyhdistys toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi keskiviikkona 17. päivä elokuuta 2011.)

Eläinsuojeluyhdistys toimii alueella Kalajoki, Sievi, Nivala, Haapavesi, Alavieska ja Ylivieska. Eläinsuojeluyhdistyksellä on Kissatalo Viirula osoitteessa Salmiperäntie 57.

Ylivieskan seudun eläinyhdistyksellä ei enää ole kissataloa.

Kissatalot.info-palvelu ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivujen oikeellisuudesta. Mikäli esimerkiksi kohteen sijainti kartalla, tai muut esittelysivun tiedot vaikuttavat vääriltä, niistä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Kommentoitaessa julkaisua Ylivieskan seudun Eläinsuojeluyhdistys sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info ©
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.