Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Eläinhoitola Kotipesä

Eläinhoitola Kotipesä on maksullinen hoitopaikka pieneläimille, myös kissoille. Eläinhoitolan sähköpostiosoite on elainhoitolakotipesa@gmail.com ja numero tiedusteluita varten on 050 381 9580. Nettisivujen osoite on www.elainhoitolakotipesa.fi.

Eläinhoitola ottaa vastaan kodittomia eläimiä. Kodittomien eläinten toimintaa ylläpidetään lahjoituksien avulla. Irrallaan olevasta eläimestä, tai kadonneesta/karanneesta eläimestä, voi ilmoittaa rankkurille soittamalla numeroon 044 309 6464.

Lisäksi Kotipesän nettisivuilla on valokuvien kera ilmoitukset kodittomista eläimistä.

Kissatalot.info-palvelu ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivujen oikeellisuudesta. Mikäli esimerkiksi kohteen sijainti kartalla, tai muut esittelysivun tiedot vaikuttavat vääriltä, niistä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Eläinhoitola Kotipesästä?

Kommentoitaessa julkaisua Eläinhoitola Kotipesä sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.