Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen Eläinsuojelukeskus (HESY-keskus)

Helsingin eläinsuojeluyhdistys tarjoaa Eläinsuojelukeskuksessaan palveluita myös kissaeläimille. Löytöeläintalo on nykyisin osoitteessa Muonamiehentie 7.

Eläinsuojeluyhdistyksen sähköpostiosoite on hesy@hesy.fi ja puhelinnumero on 09 5420 0100 (ma–pe klo 9–16).

(Samille kiitos uudesta osoitteesta vihjaamisesta.)

Kissatalot.info-palvelu ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivujen oikeellisuudesta. Mikäli esimerkiksi kohteen sijainti kartalla, tai muut esittelysivun tiedot vaikuttavat vääriltä, niistä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen Eläinsuojelukeskuksesta?

Kallonen Veli-Pekka kommentoi 23.06.2011

Tervehdys!

En tiedä onko oikea paikka ja pahoittelen jos häiritsen turhaan!

Minulla on kaksi kissaa, niille oli hoitaja lomamme ajaksi, mutta hän peruutti yllättäen. Kissoja ei voi ottaa mukaan keskieuroopan lennolle joten en tiedä mitä tehdä.

Matkaa ei voi perua kun rahaa ei saa takaisin ja kissoja en jätä heitteille joten jotain pitäisi keksiä.

En ole rikas vaan normaali tuloinen joten kissahotelli tulisi liian kalliiksi :(

Osaatteko antaa vinkkiä miten voisin selvitä tilanteesta ja kissani eivät kärsisi?

Ystävällisin terveisin:
Veli-Pekka Kallonen
040 163 5802

Anneli Reiman kommentoi 29.10.2014

Olisikohan teillä mahdollisesti 1-2, mielellään 2 tyttö-kisua tarjolla. Mielellään pieniä. Itselläni on 2 4 vuotisata typyä ja tarjoaisin hyvän kodin neitosille. Minulla on aina ollut 4 kissaa, mutta 2 rakasta lähtivät autuaimmille metsästys-maille 2 vuotta sitten. Kodissani on virikkeitä ja kiipeilytelineitä ja tärkein RAKKAUTTA kissolle. Ottakaa yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse, numeroni on 0403287632 tai saa tulla ihan vaikka käymään. Ystävällisin terveisin Anneli Reiman <3

Leila Mattsson kommentoi 03.01.2015

Olen etisnyt kisulipentua jo pitkään.Viimeinen kissamme Ninni kilppari,nukkui ikiuneen 14vuotiaana,loppukesästä.Olen etsinyt eri paikoista kuten tori.fi,keltainen pörssi.Aina vaan kaikki ovat Pohjois Pohjanmaalla tai Kainuussa.Kaikki olisi valmiina uutta tulokasta varten. Ikävä on kova pikkuista mussukkaa.Asun Laajasalossa,mutta meillä on myös mökki Varsinasis-Suomessa.Olisin onnesta mykkyräisenä,jos löytyisi pikku Lintunen kotiin(äidin pikku Lintunen)
Yst,terveisin Leila Mattsson

Kommentoitaessa julkaisua Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen Eläinsuojelukeskus (HESY-keskus) sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.