Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistyksen kissatalo

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys ry.:n kissatalo toimii nykyisin Hornhattulassa, eli vanhalta rautatieasemalta luoteeseen.

Yhdistyksen ylläpitämän kissatalon puhelinnumero on 040 486 7460 (klo 10–19) ja sähköpostiosoite on psey@psey.net.

Löytöeläintalolla voi vierailla, mutta siitä on sovittava etukäteen.

Kissatalot.info-palvelu ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivujen oikeellisuudesta. Mikäli esimerkiksi kohteen sijainti kartalla, tai muut esittelysivun tiedot vaikuttavat vääriltä, niistä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistyksen kissatalosta?

Misu kommentoi 13.07.2010

Tolkkisten kissatalosta on jotain aika räväköitäkin kommentteja kirjoitettu aikoinaan Suomi24-foorumille. Siellä on joku aikaisemmin kissatalossa asioinut perhe kokenut tulleensa kaltoinkohdelluksi kissatalon pitäjän toimesta.

Pölölö kommentoi 28.09.2012

Voi kyynel. Koska tässä maailmassa joku ei kokisi tulleensa kaltoin kohdelluksi? Ja Porvoossa varsinkin, varsinaista valittajien valtakuntaa. Kunhan niistä kissoista pitävät huolen niin mun mielestä se on ok.

Petri kommentoi 17.07.2013

Tolkkisten kissatalo mainitaan Uusimaan 16.7. julkaisemassa uutisessa. Siinä kerrotaan, että kissataloon tuodaan löytökissoja tasaisena virtana läpi vuoden ja että etenkin kesä on kissanpentujen aikaa.

Pettynyt .. kommentoi 23.07.2014

Täysin asiatonta ja epäkohteliasta asiakaspalvelua saatiin kun soitettiin tuonne. Voisi vähän opetella käytöstapoja se tyly rouvashenkilö joka ei itseään edes esitellyt puhelimessa.

Tuuli kommentoi 13.06.2015

Kissatalolla on puhaltanut uudet tuulet jo jonkin aikaa. Kannattaa tulla käymään ja todeta tämä itse :) Puhelimeenkin vastaa enää hallituksen jäsenet, jotka omaavat asiakasystävällisen asenteen.

Pete kommentoi 13.06.2015

Kuulostaa hyvältä! :-]

Ball kommentoi 24.08.2015

Siis aivan älyttömän hyvä vastaanotto, karkuripoika sai oman ison yksiön, huoneeseen tuotiin ruuat juomat ja sirukortti tarkistettiin. Poika pääsi heti ruokailun jälkeen leikkimään (leluja tuotiin korillinen joista saatiin valita nuorellemiehelle sopivat). Huoneessa oli tietysti wc nukkupaikka kiipelypuu ja torkkupöytä. Aivan luksusta :) ja myöhemmin kuultiin vielä että poika oli päässyt lääkärisedän -tädin kynsiin: madot ja ballsit sai kyytiä… ;) Ikävöiden Karhukorven tilapäiset nuoret ja vanhemmat tädit

Ball kommentoi 24.08.2015

Meillä on iso ikävä poikaa….

Päivi kommentoi 17.01.2016

Hei!

Suuret kiitokset Kissatalon ihmisille “Viljo kissan hyvästä hoidosta.Viljo oli lähtenyt karkuteille jo heinäkuussa ja ilmeisesti vaellellut siellä täällä ja selvinnyt ankarista oloista. Onneksi ystävälliset ihmiset olivat huomanneet Viljon ja soittaneet Kissatalolle, jonne Viljo sitten haettiin . Suuret kiitokset Viljon löytäneille ihmisille. Olette tehneet meidät hyvin onnelliseksi. Olemme olleet hyvin surullisia ja etsineet Viljoa jokapaikasta tuloksetta. Laitoimme ilmoituksen Karkurit sivulle jo heinäkuussa ja ilmoitimme eri löytöeläintaloihinkin, mutta ei onnistanut.
Nyt Viljo on kotona ja lepäilee ja toipuu pitkästä matkasta. Toivottavasti jaksaa tästä toipua.

Teette suurenmoista työtä Tolkkisten Kissatalon ihmiset!

yst.terv. Viljon onnellinen omistaja

Thea Suomi kommentoi 22.12.2022

minulla on uusi e-mail vanha on hotmail mutta ei toimi enä

Kommentoitaessa julkaisua Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistyksen kissatalo sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.