Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Lahden seudun eläinsuojeluyhdistys

Lahden seudun eläinsuojeluyhdistyksen puhelinnumero on 040 526 1838 ja sähköpostiosoite on lsey@netti.fi. Yhdistyksellä ei ole omaa kissataloa, mutta se tarjoaa neuvontaa ja ohjeistusta löytöeläinasioissa.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Lahden seudun eläinsuojeluyhdistyksestä?

Jukka Severi Mäkinen kommentoi 25.05.2011

Asianani on kotiimme säännöllisen epäsäännöllisesti ilmaantuva laiha kissa. Säännöllisempänä asuinpaikkana sillä on naapurimme tyhjillään olevan talon kivijalka l. rossipohja. Kissä käy kuistillamme etsimässä ruokaa. Sille kelpaa jopa auringonkukan siemenet. Onko teillä mahdollisuutta ottaa tämä varsin huonolla hoidolla olevaa eläintä kiinni? Avun tarpeessa se näyttää ainakin olevan. Ottakaahan yhteyttä.
(Kai tätä sivustoa voi tällaiseen asiaaankin käyttää?)

Anne-Maaria Väisänen kommentoi 11.09.2012

Harkitsen kisuliinin ottamista perheenjäseneksi mieheni kanssa.

petri laukkanen kommentoi 04.03.2013

En ole vielä NÄIN sekavia sivuja nähnyt. Meni puolituntia kun tänne pääsin enkä ole vielä nähnyt yhtään kissaa tai koiraa? Oliskos vähän selkeytyksen paikka? Aikaisemmat oli hyvät <3

minna volanen kommentoi 27.07.2013

Niitä kissoja minäkin tässä etsin mutta eipä löydy :(

toni kommentoi 21.07.2014

Onpas turha sivu kun mitään ei näy.

sonja arjanti kommentoi 28.08.2014

Juurikin näiin…. Minä myös olisin ollut kiinostunut tietämään hieman kuinka paljon “ kesäkissoja” ym. kodittomia tällä hetkellä on ja myös halukas näkemään kuvia. Nämä on melkein yhtä vaikeat sivut kun VR:llä. Liekö sama laatija

Anitta Räsänen kommentoi 11.12.2015

Etsin kissalleni hoitopaikkaa. Joudun välillä olemaan pois muutamia päiviä ja kun kissani joutuu lasten pois muutettua olemaan muutenkin paljon yksin tarvitsisin “sijaiskodin”.

T: Anitta Räsänen

Kommentoitaessa julkaisua Lahden seudun eläinsuojeluyhdistys sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.