Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Päijät-Hämeen Eläinsuojeluyhdistys

Päijät-Hämeen Eläinsuojeluyhdistys ry on entinen Kodittomat Kissat ry. Yhdistyksellä on kissojakin varten Jokimaan löytöeläintalo. Sen puhelinnumero on 03) 781 1543 (kun löytöeläintalo on avoinna) ja sähköpostiosoite phesy@phnet.fi.

Jokimaan löytöeläintalo on avoinna ma–pe kello 13–18 ja sunnuntaisin 13–16. Lauantaisin suljettu.

Yhdistyksellä on myös kirppis osoitteessa Rautatienkatu 1, Lahti. Sekin on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–16.

Yhdistyksen löytöeläintalo on löytöeläinten virallinen talteenottopaikka (Lahdessa + ympäristökuntien alueella), toimintaan kuuluu myös eläinsuojelutyö.

Yhdistyksellä on Rautatienkadulla oma kirpputori.

Huomioitavaa

Äkillisissä tilanteissa, kuten kadonneeseen tai löytyneeseen eläimeen liittyvissä asioissa, voi soittaa päivittäin kello 8–20 välillä numeroon 044 974 4636.

Kissatalot.info-palvelu ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivujen oikeellisuudesta. Mikäli esimerkiksi kohteen sijainti kartalla, tai muut esittelysivun tiedot vaikuttavat vääriltä, niistä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Päijät-Hämeen Eläinsuojeluyhdistyksestä?

Jukka Severi Mäkinen kommentoi 25.05.2011

Heippa kaikille.

(Kai tätä lomaketta voi alla olevaan asiaankin käyttää?)

Asianani on kotiimme säännöllisen epäsäännöllisesti ilmaantuva laiha kissa. Vakituisempana asuinpaikkana sillä on naapurin tyhjillään olevan talon kivijalka l. rossipohja. Kissa käy kuistillamme etsimässä ruokaa. Sille kelpaa jopa auringonkukan siemenet. Onko teillä mahdollisuutta ottaa tätä varsin huonolla hoidolla olevaa eläintä kiinni? Avun tarpeessa se näyttää ainakin olevan. Ottakaahan yhteyttä.

Jukka Severi Mäkinen

Outi kommentoi 27.11.2012

Mikäli tämä kissa-asia on vielä ajankohtainen ota suotaan yhteyttä Jokimaan löytöeläintalolle ma-pe 13-18 ja su 13-16 puh. 03 7811543.

Irja Maho kommentoi 27.12.2012

Harkitsen vakavasti hankkia kissa, jouduin luopumaan sairauden ja vanhuuden takia Kavaljeeri koirastani. teiltä varmaakin löytyy kisumirri minulle. Terveisin Irja Maho

Sanna Karppinen kommentoi 12.02.2013

Yritin mennä tuohon kotisivullenne ja sain seuraaavan varoituksen:

Vaara: haittaohjelmia näkyvissä!
Google Chrome on estänyt pääsyn tälle sivulle osoitteessa www.phesy.fi.
Sisältöä osoitteesta www.krummalingur.com, joka on tunnettu haittaohjelmien jakelija, on lisätty tähän verkkosivuun. Siirtyminen tälle sivulle nyt tartuttaa todennäköisesti tietokoneeseesi haittaohjelmia.
Haittaohjelma on haitallinen ohjelmisto, joka aiheuttaa esimerkiksi identiteettivarkauksia ja taloudellisia menetyksiä sekä poistaa tiedostoja pysyvästi.

Kannattaisiko tarkistella sivujenne toimivuus?

Hunaja kommentoi 12.03.2013

Miksei päijät-hämeen eläinsuojeluyhdistyksellä ole vieläkään toimivia omia nettisivuja? Asiat olisi helpommin ja selkeämmin löydettävissä omien kotisivujen kautta ja uusia asukkejakin oli mukava seurata kuvagallerian kautta. Olemme nimittäin harkitsemassa kissakaverin hankkimista vuosi sitten teiltä hakemallemme kissalle, mutta näin autottomana talolla kissojen katsomassa käyminen usein on aika haastavaa. Kuvagalleriasta, joka entisiltä sivuiltanne löytyi, oli helppo katsoa millaisia ja minkä luonteisia kissoja (suunnilleen) talolla nyt on.

Koirahoitola Donna Dura's / Irma Pesonen kommentoi 18.03.2013

Hei Pukkila ja Marjamäentien löheisyydessä!

Onko sinulta mahdollisesti kadonnut kissa 11.-17.3 olleella viikolla?
Minulla on Pukkilan kunnan löytöeläinten säilytys joten täällä on kesy ihmisystävällinen kissa lain mukaan kissa pidetään 15 päivää ja sen jälkeen se myydään tai joudutaan lopettamaan eläinlääkärillä.
Yhteystiedot: Koirahoitola Donna Dura’s Irma Pesonen
Puh: 045 2090 700

koiruus kommentoi 21.03.2013

Laittaako jo ne phesy-nettisivut toimimaan!!!!!! Mikä ihme voi kestää??

Petri kommentoi 21.03.2013

Esimerkiksi osoitteessa http://nettisivu.org/ voi tehdä oman kotisivun ilmaiseksi. Siinä on tosin mainoksia.

Markku kommentoi 22.04.2013

Sivut on osoitteessa www.phesy.net

Petri kommentoi 22.04.2013

Kiitos, Markku! Nettisivut näyttävät nyt avautuneen, joten tuo linkki on lisätty esittelysivulle.

Eija Autio kommentoi 23.12.2013

Hei

Kyselisin Mötöstä. Onko hän saanut jo uuden kodin? Minulla on kaksi kissaa, toinen poika ja toinen vanharouva. Asun Mäntsälässä ja haluaisin antaa loppuelämän kodin Mötölle. Toinen kissoistani on n. 5 v (poika) ja toinen on jo 18 v. (tyttö). Ainoa huono homma on, että minulla ei ole autoa, millä pääsisin hakemaan pojan.
Minulle voi soittaa numeroon 045-357 3837. Huomenna olen töissä ja tavoitettavissa vasta iltapäivällä. Vuoden alusta olen lomalla viikon.

t. Eija Autio
Peltopolku 1 E
04620 Mäntsälä

Tuula Liljaniemi kommentoi 10.06.2014

Hei,
pääseekö vain rekisteröitynyt Facebookin käyttäjä etsimään sivuiltanne kissanpentuja. En ole rekisteröitynyt eikä ole tarkoitus liittyä tähän someen, joten miten saisin tietoa onko teillä mahdollisesti kissanpentuja, jotka ovat kotia vailla.

Kissa karkuteillä kommentoi 10.08.2014

Hei,

Karvainen rakas perheenjäsenemme on kadonnut ja yritin sivuiltanne katsomaan josko se olisi löytyneiden eläinten listalla. En kuitenkaan päässyt katsomaan koska sivu ei toiminut. Vaaditaanko sivulle pääsemiseen facebook tili ? Voiko ilmoituksia nähdä jostain muualta ?

Asta Ryhänen kommentoi 29.10.2014

Hei! Haemme meidän koiralle Pepposelle kaveria. Löytyisikö pentu-koiraa ja miel. uros. Meiltä jouduttiin 2 vuotta sitten lopettamaan vanha 16.5v Kasperi ja vähän aikaa sitten kuoli 16.7v. Jerry joten Pepponen jäi yksin ja nyt haemme hänelle kaveria. Ehdottomasti pentu!

mervi niiranen kommentoi 10.12.2014

tiedustelisin koiraa,noin vuoden ikäistä,onko myytävänä?Olen etsinyt koiraa perusteellisesti pitemmän aikaa ja olen todella kiinnostunut koirista tosi paljon,aikaisempia kokemuksia koirista on.Koira saisi rakkautta ja kodin lämpöä. kauan odotettu

Ystävällisin terveisin Mervi Niiranen PÄivänsäde 2 A 11 04620 Mäntsälä Puh:0469078712

Pettynyt kommentoi 06.02.2015

Kerrottakoon tämä ennenkuin joku harkitsee eläintä tästä paikasta.

Meillä on ollut 3 kissaa tästä paikasta, ensimmäinen lievästi häiriintynyt,
toinen vakavasti häiriintynyt, kolmas kissa oli täydellinen, kunnes kävimme useasti eläinlääkärillä tulehdusten ja infektioiden takia, sitten paljastui että kissalla oli FIV (eläinten HIV). Elinikä odotus tipahti. Soitin tähän paikkaan, ja kerroin kuinka pettynyt olin heidän toimintaansa, ja kerroin FIV tapauksesta. Puhelimen päässä oleva henkilö jankutti että se ei ole mahdollista, eikä missään vaiheessa sanonut olevansa pahoillaan, jankutti vain että se ei ole mahdollista. Muutenkin vakiohenkilökunnan asenteessa on parantamisen varaa. Työharjoittelijat ovat sentään mukavia ja asiallisia. Kehoitan varovaisuuten ja harkitsemaan huolellisesti ennen kuin ostaa eläimen tästä paikasta.

V.A.Koskenniemi kommentoi 17.04.2015

Huomenta

Mitenkäs tämä äkilisten tilanteiden kännykkänumero, yritin soittaa ja sain ilmoituksen, valitsemanne numero ei ole käytössä ?

Kirsi kommentoi 16.06.2015

Ei pelaa yhdistyksen sivut, ei pelaa facebookin sivut… mikä pelaa?
Kerrottu useaan otteeseen viimeisen vuoden aikana… Ei pelaa vieläkään.

Karkauskatti kommentoi 29.02.2016

Kissa ollut kadoksissa useamman viikon. Olisi mukava tietää onko joku ehkä tuonut löytötalolle, mutta puhelimessa on aika mahdotonta tiedustella tarkkaa ulkonäköä, ja Facebookissa ei nykyisin toimi ns. julkisetkaan sivut ollenkaan ilman kirjautumista (tiliä minulla ei ole eikä tule olemaankaan). Olisiko ihan mahdotonta pitää kuvasivuja phesyn omilla kotisivuilla..?

Esa Suuronen kommentoi 15.11.2016

14.11.2016 löytynyt auton alle jäännyt kissa.
Tunnusmerkit tosi pörröinen mustaruskea laikukas karva.
Kaulassa vaaleanpunainen kangaspanta, ei mitään nimitunnisteita eikä numeroita.
Kissa tällä hetkellä viereisen talon pihatien vieressä.
Talon asukkaat eivät tunnistaneet kissaa.
Osoite Lahti/Hollola, Kalliotie 17, Kärkkäisen kaupan takana Miekkiöön päin.

Esa Suuronen kommentoi 17.11.2016

Edellisen viestin kissan omistajat löytyivät.
Näin he pääsevät hautaamaan ja hyvästelemään kissansa.
Jos pidätte kissalla pantaa, kirjoittakaa siihen puhelinumero.

Kirsti Virta 16.6.2018 kommentoi 16.06.2018

Jouduin 5 vuotiaan kissani kanssa muuttamaan rivitalosta kerrostaloon. Rivitalossa kissa pääsi kun halusi ulos hihnassa, kerrostalossa se ei ole mahdollista nyt kissa ”häiriköi” naukumalla ja raapimalla ovea tuntikausia. Onko kellään tietoa saako siihen millään muutosta vai joutuuko siitä vaan luopumaan.

petri Laukkanen kommentoi 06.06.2020

Mistä linkistä voisi nähdä ne kodittomat kissat / koirat?

Pete kommentoi 06.06.2020

Hyvä kysymys! Löysin linkit kuviin, mutta en tiedä ovatko niissä kaikki kotia vailla olevat kissat ja koirat:

Täällä on kissoja

Täällä on ehkä tulevaisuudessa kuvia koirista

Ja vastaavasti täällä on ehkä tulevaisuudessa kuvia muista eläimistä

Kommentoitaessa julkaisua Päijät-Hämeen Eläinsuojeluyhdistys sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.