Kissatalot.info
Kissatalot & kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Eläinten Auttajat ry

Riihimäellä toimivan Eläinten Auttajat ry:n hallinnassa on eläinsuojelukeskus ja -hoitola Onnentassu. Puhelinnumero on 050 338 4698 (tähän numeroon ei toivota tehtävän eläinlääkärin ajanvarausta eikä eläinlääkäriasiatiedusteluja) sekä sähköpostiosoite on hoitajat@onnentassu.fi. Kaikkiin sähköpostiviesteihin ei kyetä vastaamaan. Jos viestiin halutaan vastaus, se kannattaa ilmoittaa viestiin selkeästi. Nettisivujen osoite on www.onnentassu.fi. Onnentassulla on myös Facebook-sivut. Onnentassulla ei ole hakupalvelua. Löytöeläinasiat on avoinna ma–su kello 7–11 ja 15–19. Uutta kotia etsivien eläinten esittelyt järjestetään maanantaisin ja torstaisin kello 15–19.

Kissatalot.info-palvelu ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivujen oikeellisuudesta. Mikäli esimerkiksi kohteen sijainti kartalla, tai muut esittelysivun tiedot vaikuttavat vääriltä, niistä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Anna mielipide tästä kohteesta!

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Eläinten Auttajista?

Kommentoitaessa julkaisua Eläinten Auttajat ry sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info © 2010–2024
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta.